Jyväskylän kaupungin koronarajoitukset
2.2.2021 10:40 Uutiset / Pääsivusto

Alle 18-vuotiaiden liikunnan harrastustoiminta on keskeytetty 14.2. saakka Jyväskylässä
(lähde: JUA:n tiedote)

Liikunnan harrastustoimintaa koskevat rajoitukset Jyväskylässä 1.2. alkaen

Alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset on keskeytetty kaupungin omilla liikuntapaikoilla 1.2.–14.2. Keskeytys koskee kaupungin sisäliikuntatiloihin sekä ulkotekojääradoille ja ulkotekonurmille varattuja ohjattuja harjoitusvuoroja sekä kaupungin omia lasten ja nuorten liikuntaryhmiä.

Uimahallit AaltoAlvari ja Wellamo ovat suljettuina yleisöltä 28.2.2021 asti, alakouluikäisten koululaisuinnit järjestetään kuitenkin normaalisti

Kaupungin omat kuntosalit on suljettu 28.2.2021 asti.

Kaupungin omat ohjatut liikuntaryhmät ovat keskeytetty 28.2.21

Yleisöluisteluvuorot kaikilta ulkotekojääradoilta on peruttu 28.2. asti.

Kaupungin omissa sisä- ja ulkotiloissa yli 18-vuotiaiden ryhmäliikunta- ja harrastusvuorot on peruttu 28.2. asti (jos vuorosi on peruttu virheellisesti, ota yhteyttä liikuntapalvelujen varausyksikköön).

Kaupungin omistamissa liikuntatiloissa ja ulkotiloissa järjestettävissä ottelu- ja kisatapahtumissa yleisön osallistuminen on kielletty kokonaan. Yleisöiltä suljetuissa ottelu- ja kisatapahtumissa urheilijoiden ja välttämättömien toimihenkilöiden osallistujamäärä voi kuitenkin olla yli 10 henkilöä, sillä suljettua tilaisuutta ei katsota enää yleisötilaisuudeksi.

Liikunnan harrastustoimintaa koskevat suositukset Jyväskylässä 1.2. alkaen

Kaupunki suosittelee kaikkia liikkujia ja palveluntuottajia rajoittamaan palveluja, toimintoja ja harjoittelua lasten ja nuorten osalta 14.2. asti ja aikuisten osalta 28.2. asti.

Kaikki sisätiloissa tapahtuva yli 18-vuotiaiden harrastustoiminta suositellaan keskeytettäväksi Jyväskylässä 28.2.2021 asti

Yli 18-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 28.2. asti.

Harrastusten osalta kaupunki suosittelee, että leiri-, peli- ja kisamatkat kulloinkin leviämisvaiheessa oleville alueille perutaan toistaiseksi.

Omatoiminen liikkuminen ulkoliikuntapaikoilla

Suureksi onneksi Jyväskylässä päästään nauttimaan kunnon talvesta, joka mahdollistaa mukavan ulkoilun ja talviliikunnan harrastamisen eri muodoissaan. Muistetaan kuitenkin myös ulkona noudattaa turvavälejä eikä pakkauduta liikuntapaikoille, jos siellä on jo tungosta. Kaikilla liikkujilla on yksilöllinen vastuu huolehtia turvallisista ja väljistä liikkumisolosuhteista.

Luonnonjää- ja tekojääkentät löydät osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/jaat/tekojaaradat

Hiihtolatujen ajantasainen kunnostustilanne latuinfossa osoitteessa https://www3.jkl.fi/liikunta/latuinfo/


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat