JJK juniorit ja Muuramen Yritys solmivat yhteistyösopimuksen.
11.3.2021 12:57 Uutiset / Pääsivusto

Keskisuomalainen pelaajapolku vahvistuu.

JJK juniorit ja MuurY yhdistävät voimiaan tarjotakseen jalkapalloa harrastaville lapsille ja nuorille lisää laatua harrastamiseen.

Muuramessa ruohonjuuritasolla vahvasti toimiva Muuramen Yritys ja JJK juniorit tekevät jatkossa yhteistyötä, jonka tavoitteena on tarjota jalkapalloharrastukseen mukaan lähteville lapsille ja nuorille turvallinen ja laadukas ympäristö, jossa on mahdollista harjoitella ja pelata omien tavoitteiden mukaisella tasolla.

Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi seurat ovat sopineet valmennusosaamisen jakamisesta seurojen välillä, jotta kaikille pelaajille pystytään tarjoamaan jalkapallon harrastamiseen vertailukelpoinen arkiympäristö lähellä omaa kotiaan. Vastaavasti seurat sitoutuvat siihen että kansallista huippua tavoitteleville tarjotaan pelaajan kasvaessa mahdollisuus tavoitella unelmien saavuttamista ammattimaisesti järjestetyssä ja laadukkaassa valmennuksessa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurat suunnittelevat yhteistyössä toimenpiteet, joilla JJK juniorien ammattilaisorganisaatio tukee Muuramessa arkitoiminnan laadun kohottamista pelaajien omassa joukkueessa ja seurassa, sekä tarkoituksenmukaiset pelaajapolut Muuramelaisille pelaajille, joilla tavoitteet ovat korkealla. Seurojen valmennuksesta vastaavat tarkastelevat suunnitelmien toteutumista vuosittain.

Keskeinen osa yhteistyötä on Tutor- toiminta johon JJK juniorit saa tukea Suomen Palloliitolta. Palloliiton Tutor-ohjelma on kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 11-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen sekä omassa seurassa että yhteistyöseuroissa. Keski-Suomessa tähän seurayhteisöön kuuluvat JJK juniorien ja Muuramen Yrityksen lisäksi Jämsänkosken Ilves, Team-LKP (Laukaa), Keuruun Pallo ja FC Vaajakoski.


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat