JJK Juniorit ryJulkaistu: 18.11.2021 00.00

Maksut JJK junioreissa 1.1.2022 alkaen

JJK juniorit ry toiminnasta perittävät maksut 1.1.2022 alkaen

JJK juniorit ry:n ikäkausi- ja harrastejoukkueissa pelaavilta pelaajilta peritään joukkueen budjettiin perustuva kuukausimaksu, joka koostuu joukkuemaksusta, jolla katetaan joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut ja seuran toimintamaksusta, joka käytetään seuran toiminnan rahoittamiseen.
Ketun futisklubissa, kortteliliigassa ja muissa ryhmissä, jotka eivät osallistu palloliiton järjestämään viralliseen kilpailutoimintaan peritään kuukausi- tai kausimaksu, joka kattaa kaikki toiminnasta aiheutuvat kulut.

Seuran keräämällä toimintamaksulla:

  • Seura hakee kaupungin jakamat harjoitusvuorot ja jakaa ne ja seuran omat olosuhteet joukkueille. Seura huolehtii että joukkueilla on mahdollisuus harjoitella valmennuksen linjausten mukaisesti ja määrällisesti riittävästi hyvissä olosuhteissa.
  • Seura rekrytoi valmentajat ja huolehtii heidän perehdyttämisestään ja kouluttamisestaan niin että joukkueilla on riittävästi tehtävään perehdytettyjä ja koulutettuja valmentajia. Valmentajille tarjotaan jatkuvasti mahdollisuuksia lisätä osaamistaan ja kehittyä tehtävässään.
  • Seura maksaa palkat lasten ja nuorten valmennuksen ammattilaisille, jotka osallistuvat viikottain ukana joukkueiden toiminntaan. Palkattu henkilökunta tukee joukkueiden valmentajia harjoittelun suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tällä mahdollistetaan yhtenäinen, suunnitelmallinen ja johdonmukainen pelaajapolku kaikille seuran harrastajille kaikissa ikäkausijoukkueissa.
  • Seura ylläpitää ja kehittää jatkuvasti pitkäjänteisesti toimivaa kokonaisvaltaisesti pelaajan huomioivaa toimintaympäristöä, jossa pelaajalla on realistinen mahdollisuus tavoitella omia unelmiaan.
  • Seura tukee joukkueiden toimihenkilöitä tehtävässään koulutuksilla, valmiilla materiaaleilla ja konsultaatioilla päivittäisessä toiminnassa. Seura tuottaa joukkueille oto-toimijoiden työtä vähentäviä toimistopalveluja ja huolehtii mm. joukkueiden maksuliikenteen tiliöinnistä.

Seuramaksulla katetaan seuran toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja. JJK Junioreilla ei yleishyödyllisenä yhdistyksenä ole tarkoituksena, eikä saakaan olla, tuottaa toiminnallaan voittoa.

Seuran toimintamaksu on pysynyt samana vuodesta 2018. Kauden 2022 talousarviossa seuramaksuihin on tehty tasokorotus niin, että nuorimpien harrastajien toimintamaksu pysyy ennallaan ja vanhempien kuukausimaksuun tulee 5€ korotus. Tällä varmistetaan seuran talouden tasapaino tulevalla kaudella. Paineen korotukseen on aiheuttanut viimeisen kolmen vuoden aikana tapahtunut yleinen kustannustason nousu ja koronapandemian aiheuttama, toivottavasti väliaikainen, harrastajamäärien lasku.

Toimintamaksut 1.1.2022 alkaen


  • 5v5 vaiheen ikäkausi- ja kaikki harrastejoukkueet 30€/kk
  • 8v8 ja 11v11 ikäkausijoukkueet 35€/kk

JJK juniorien toimintamaksu on jaettu 9 maksuerään. Seuran toimistopäällikkö siirtää toimistomaksut aina eräpäivinä joukkueiden tileiltä seuran päätilille. Toimintamaksut kerätään yhdeksässä erässä:

Erä 1 kattaa kuukaudet 11–12/2018 (eräpäivä 5.11.)
Erä 2 kattaa kuukaudet 1/19(eräpäivä 5.12.)
Erä 3 kattaa kuukaudet 2-3/19(eräpäivä 5.2.)
Erä 4 kattaa kuukaudet 4/19(eräpäivä 5.3.)
Erä 5 kattaa kuukaudet 5-6/19(eräpäivä 5.4.)
Erä 6 kattaa kuukaudet 7/18(eräpäivä 5.5.)
Erä 7 kattaa kuukaudet 8/19(eräpäivä 5.6.)
Erä 8 kattaa kuukaudet 9/19(eräpäivä 5.9.)
Erä 9 kattaa kuukaudet 10/19(eräpäivä 5.10.)
Maksuaikataululla pyritään varmistamaan seuran maksuvalmius ympäri vuoden ja helpotetaan kesän ajan maksurasitusta.
Kesäajalle (heinä-elokuu) ei ole asetettu seuramaksujen eräpäiviä.