Valmentajakoulutukset ja -kerhot
Julkaistu: 15.03.2019 00.00

Valmentajakoulutukset ja -kerhot

JJK Juniorit on sitoutunut huolehtii siitä että seurassa on koulutetut valmentajat ja edellyttää että valmentajat kehittävät osaamistaan sekä osallistuvat valmentajakoulutuksiin.

Valmentajien tavoitekoulutustasot on kuvattu "Pelaajan polussa" (Klikkaa kuva isommaksi):

-----------> kortteli ------>7-9v. -----------10-11v. ---------> 12-13v. ------> 14-15v.-----> 16-20v.

Tavoitteen saavuttamiseksi pyrimme järjstämään kaikille mahdollisuuden kouluttautua tavoitetasolle. Ymmärrämme että pätevyys valmentamiseen ei ole = SPL koulutustaso. Arvostamme erityisesti liikunta- ja kasvatusalojen osaamista ja koulutusta.
Alemmpien tasojen Futisvalmentajan startti, Ikävaihevalmentajan koulutus ja UEFA C- koulutus pystytään järjestämään seuran kautta. Korkeammat UEFA-koulutukset edellyttävät myös valmentajalta pidempiaikaista sitoutumista seurassa valmentamiseen.

SPL-koulutusten lisäksi tarjoamme valmentajille maksutonta koulutusta AVK-ikäluokissa aluevalmennuskeskuksen kautta ja kaikille seuran sisäisissä säännöllisesti järjestettävissä valmentajakerhoissa. Lisäksi pyrimme informoimaan muista kiinnostavista ja laadukkaista koulutuksista. Näiden osalta kustannuksista sovitaan seuran ja valmentajan kesken erikseen.

Valmentajakoulutukset lisätään sivun kalenteriin. Tulevista koulutusmahdollisuuksista valmentajat informoidaan sähköpostilla.

Seuran uusimmat