Varusteiden hankinta

OHJE VARUSTEIDEN HANKINTAAN:

Varusteita tilataan koko joukkueelle n. kerta vuodessa, mutta tarvittaessa voit väliaikoina tilata niitä itsekin.

Seuralla on sponsorisopimus Niken kanssa. Eli suositaan JJK:n tapahtumissa Niken tuotteita.

Tarvittavat varusteet

 • Varusteista peleissä "pakollisia" JJK:n varusteita ovat pelipaita ja shortsit sekä sukat. Pelipaitaan ja shortseihin myös painatukset.
 • Muita mahdollisia painettavia varusteita ovat verkkarit ja treenipaita (Academy 18 drill top JR teamsales sivuilla).
 • Muut mahdolliset tuotteet esim reppu, huppari, sukat, pallo, takki, yms tulee myös hankkia teamsalesin kautta (kerro ostaessa, että joukkue on JJK Green 07-08). Näihin ei yleensä tule painatuksia, ellei itse halua (esim numero reppuun, logo ja numero huppariin tai ulkotakkiin).

Ohje tuotteiden hankkimiseen:

 1. Mikäli haluat katsoa tuotteita/hintoja etukäteen, niin tästä linkistä näkyy: https://www.stadiumteamsales.fi/jjk/jjk# Hinnat ovat meille nuo halvemmat. Tämän kautta ei kuitenkaan tilata mitään!
 2. Mene poikasi kanssa keskustan Stadiumille toiseen kerrokseen Teamsales-huoneeseen sovittamaan tuotteet. Siellä saa paikalla olevalta myyjältä apua. Kerro että olet JJK-Juniori. Hyllyssä on melko kattava valikoima kokoja, mutta tilaavat mikäli puuttuu. Maksa tuotteet Stadiumiin ja ota mukaan ne mihin ei tule painatusta. Mikäli ehdotetaan, että maksat sitten kun tulevat painosta takaisin, niin sano että haet tuotteet itse painosta ja haluat maksaa heti.
 3. Tärkeää! Painoon lähtevät tuotteet jäävät Stadiumiin ja Silkkisiiven porukka käy ne sieltä hakemassa. Painoon menevissä tuotteissa on oltava yhteystietosi (puh.nro/nimi/jjk-green 07-08), sekä PELINUMERO JA NIMI, mitkä painetaan varusteisiin. Silkkisiipi tietää mainospainatukset ja fonttikoot, mutta varmuuden vuoksi tässä on ohje mitä painetaan mihinkin tuotteeseen:
  1. -pelipaita, selkään isolla nimi ja pelinumero ja etupuolelle JJK-logo
  2. -shortsit, pienellä pelinumero nike-logon yläpuolelle
  3. -verkkarit, pienellä pelinumero nike-logon alapuolelle
  4. -treenipaita (Academy 18 drill top JR), JJK-logo rintaan ja alle pienellä pelinumero
  5. Tästä voi siis kopioida sen infon mukaan Silkkisiipeen mitkä tuotteet ovat sinne lähdössä.
 4. Kun tuotteet ovat valmiit, niin Silkkisiipi (Palokankaantie 8, 40320 Jyväskylä) soittaa sinulle ja käyt hakemassa tuotteen heiltä ja maksat suoraan sinne. Painatusten hinnat ovat muutaman euron luokkaa per tuote, pelipaita eniten, n. 7€ luokkaa koska isoimmat painatukset. On ehdottoman tärkeää, että haet tuotteet silkkisiivestä itse, muuten lasku tulee seuralle + siihen tulee laskutuslisä. Lisäksi tulee lisää työtä joukkueelle edelleenlaskuttamisesta.

Lisätietoja:

Juha Seppä

P. 040-5718252

E. jaska.seppa@gmail.com


   
Lisää uutisia
JJK-08/09 Green