Vanhempainillan(7/11) muistio

Vanhempainilta ke 7.11.2018

Päätäntävalta vanhempainilloille:

-Yhdessä päätimme, että vanhempainiltoihin osallistuvat ovat päätäntävaltaisia joukkueen asioista mm. osallistumisesta turnauksiin, maksuista jne. Asialista vanhempainillan asioista julki ennen vanhempainiltaa, ja kirjallisesti ennen vanhempainiltaa voi vaikuttaa omalta osaltaan päätöksiin (esim. jopox-viestillä TAI sähköpostilla joukkueenjohtajalle).

-Seuraava vanhempainpalaveri maaliskuun lopulla - hyvissä ajoin ennen piirisarjojen alkua (piirisarjat alkavat toukokuussa).

Uudet pelaajat:

-Tervetulleita joukkueeseen eli joukkueeseen mahtuu vielä lisää pelaajia!

-Joukkueenjohtalle AINA tieto aloittamisesta, lopettamisesta, pitkäaikaisesta loukkaantumisesta (joka voi vaikuttaa kuukausimaksuihin).

-Uusilta pelaajilta joukkueenjohtaja tarvitsee: henkilötunnuksen

(pelipassin=lisenssi+vakuutus ostoa varten), osoitteen, huoltajien nimet ja sähköpostin sekä puhelinnumerot => toimittakaa sähköpostilla, jos joltain puuttuu jokin tieto. (esim.peleissä hyvä saada yhteys pojan huoltajaan, jos jotain sattuu).

Lisäharjoittelu:

-aamutreenit ja kettuvuorot merkattu JOPOX:iin.

-Nettisivuilta otettua lisäharjoittelusta:

JJK Juniorit haluaa tarjota jokaiselle toiminnassa mukana olevalle juniorille joukkueesta riippumatta mahdollisuuden harjoitella oman intohimonsa ja motivaationsa mukaisesti. Tämän turvaamiseksi tarjoamme ympäri vuoden mahdollisuuksia ohjattuun ja tukea omatoimiseen lisäharjoitteluun.

Alakouluikäisten lisäharjoitukset ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia. Edellytyksenä osallistumiselle on hyvä osallistumisaktiivisuus oman joukkueen harjoituksissa ja halu kehittyä hyväksi jalkapalloilijaksi. Suunnittelu- ja ohjausvastuu on seuran palkatuilla valmentajilla. Kysymykset ja lisätiedot ari.laiho@jjk.fi

Kettuvuoroilla tarjoamme mahdollisuuksia omatoimiseen harjoitteluun ja pelaaamisen yksin, kaksin tai yhdessä isomman porukan kanssa.

Kettuvuoroilla harjoitussisällöt ovat pelaajien itse päätettävissä. Käytössä on seuran välineitä ja varusteita sekä joku seuran henkilökunnasta auttamassa ja avustamassa pelaajia tarpeen mukaan. Kettuvuorot ovat avoimia kaikille JJK:n ja JJK:n yhteistyöseurojen sekä JyPK:n pelaajille. Kettuvuoroille voi osallistua ilman etukäteisilmoittautumista.

Kettupelivuoroilla sunnuntaiaamuisin Killerille järjestetään pienpelit kaikille halukkaille ikään katsomatta. Haluamme tarjota mahdollisuuden pelaamiseen joka viikko, vaikkei joukkueella olisikaan varsinaista pelitapahtumaa.

Kettupelien tarkoitus on herätellä uinuvaa pihapelikulttuuria. Kettupelivuoroilla saattaa vierailla nykyisiä poikamaajoukkuepelaajia sekä JJK:n edustuksen pelaajia.

Lisäharjoittelun ajat

TI 7.15-9.00 Lisäharjoittelu HH ala

TO 7.15-9.00 Lisäharjoittelu HH ala

PE 14.30-15.30 Kettuvuoro HH ala

SU 9.00-10.00 Kettuvuoro Killeri

HHA = Hippoksen alakerran jalkapallotila. Sisäänkäynti harjoitusjäähallin puoleisesta päädystä ja rappuset alas.

JOPOX:

-kaikki tiedotus ja harjoitukset löytyvät täällä

-Jopox:iin on hyvä olla molemmilla huoltajilla tunnukset -pyrin laittamaan laskutuksen myös JOPOX:iin!

-Paula Nygren ja Jari-Pekka Nalkki pääkäyttäjä -> Paula auttaa JOPOX:n ongelmissa:

paula.nygren@yahoo.com

Killerin hallin käyttö

-Hallissa verryttelytilat erikseen -> joten lasten kamat AINA naulakoihin vasemmalta löytyvän kopin taakse.

-Siivousvastuut joukkueilla (meillä ei tänä vuonna)-Tatamille ilman kenkiä!

Talviliiga: (kesällä Piirisarja eli peli-illat lähialueilla akselilla Jämsänkoski-Saarijärvi)

-pelinohjaajia tarvitaan aina omaan kotipeliin, 3 isää lupautunut auttamaan ja lisäksi voidaan “ostaa” tuomaria joihinkin peleihin (10 e per peli)-ilmiottautumiset talviliigaan ja treenehin JOPOX!

?Tämä tärkeää, että saadaan tarvittaessa pyydettyä korvaajia toisesta ikäluokasta peleihin ja pelit pelattua!

?Ilmoittautumiset peleihin 1 vko ennen pelitapahtumaa - äkilliset sairastumiset suoraan valmentajille (esim. viesti!)

Kiinnostuminen turnaukseen osallistumiseen kesällä

- kyllä ja ei.

-Päädyimme pohtimaan suht. lähellä olevaa päivän turnausta.

-viime kesänä osallistuimme 2:een piirisarjaan (07 ja 08), ja pelejä riitti, mutta hyötynä olisi joukkueen hitsautuminen

-turnausmatka olisi erillistä kulua joukkueelle (ei kuulu kuukausimaksuun).

-päätetään seuraavassa vanhempain palaverissa ja pyritään ottamaan selvää päivän turnauksista sekä sen aiheuttamista kustannuksista. :)

Pelipassi = lisenssimaksu eli oikeuttaa pelaamiseen sarjoissa ja vakuutus -> viime vuonna yhteensä 29 e (josta 4 e vakuutuksen osuus) (ei kuulu kuukausimaksuun)

?otetaan vuoden loppuun mennessä pelaajille eli maksut kerätään heti pian marraskuussa -> toimiston Sari ostaa pelipassit joulukuussa, että voimassa heti tammikuussa.

Fysioterapia:

-Seuran puolelta fysioterapia mahdollista seuraavasti: -> ohjeistus seuran sivulla ja tässä Laihon Arilta asiasta:

Jatkamme Miikan praktiikkaa viime vuoden malliin.

Akuutissa , äkillisessä ja "vakavassa" tapauksessa ota yhteys suoraan Terveystaloon tai muuhun lääkäriin. Lievemmän tai hitaasti kehittyneen vamman hoidontarpeen arviointi ja kuntoutuksen aloitus käy nopeasti ja maksutta JJK-praktiikan kautta.

ohje kokonaisuudessaan:http://juniorit.jjk.fi/uutiset/104523/vamman-sattu...

Miika Nykäsen saa kiinni puhelimella tai s-postilla: Miika Nykänen, fysioterapettiopisk (valmistuu 12/2018.) Puhelin; 0404138338 Sposti; tmi.mnykanen@gmail.com

Miika on ainakin nyt marraskuussa tiistaisin Killerillä ja torstaisin Kortepohjan koululla. Sovitaan tapaamiset kuitenkin aina puhelimella tai sähköpostilla. Kustannukset tasataan kaikien E10-A20 joukkueiden kesken. Käytännössä puhelinsoiton päässä oleva perheelle ja pelaajalle maksuton konsultaatio haaverin sattuessa kustantaa suunnitellulla tuntimäärällä alle 15e / joukkue / kk. Jos tarvetta on enemmän niin tarkastelemme tuntimäärää uudelleen. (tämä siis leivottu toimistomaksuun sisään eli sisältyy kuukausimaksuumme).

JOUKKUEEN RAHA-ASIAT:

Kuukausimaksu (meillä 50 e/kk viime vuonna, joukkueiden haitari 60-100 e/kk)

?miten maksetaan; jokaisella pojalla oma viitenumero, aina laskut oman pojan viitenumerolla meidän joukkueen tilille -> tilinumero säilyy tällä kaudella samana kuin viime kaudella (tilinro: FI24 5290 0220 2317 48)

?milloin maksetaan; toimistomaksu lähtee 5.pvä joka kuukausi -> kuukausimaksut aina 4.päivä eräpäivä joukkueella - rahaa maksuihin JA toimistomaksu aina joukkuepelaajien LUKUMÄÄRÄN MUKAAN siis lopettamiset AINA ilmoitetaan joukkueenjohtajalle!

?mistä koostuu; toimistomaksu (25e/kk) ja oman toiminnan kulut + tarvittaessa fysioterapia

?tämän lisäksi maksettavia erikseen: varusteet, pelipassi ja mahd.

turnausmatkat?

Toimistomaksu:

-katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja. JJK Junioreilla ei yleishyödyllisenä yhdistyksenä ole tarkoituksena tuottaa toiminnallaan voittoa.

-Toimistomaksut käytetään mm. seuraavien seuran palveluiden rahoittamiseen: toimisto ja toimiston konsultaatiot, valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, seuravalmentajat, kotisivut/Jopox, seuran yhteinen mainonta, vuokrakulut, taloushallinto ja muut hallintokulut, harjoitusvuorojen jako, valmentaja- ja muut koulutukset, päättäjäiset ja seuran tekniikkakilpailut.

-paineita nostoon tuonut JOPOX (1e per kk per poika) ja killerihalli -> varautuminen korjauksiin.

Kuukausimaksuun Green- joukkueille myönnytyksiä

?toimistomaksu 25 e /poika -> toisilla 30 e poika

?toisilla maksatus “etukäteinen”- meiltä peritään tasaisesti kerran kuussa (joka kuun 5.päivä) -> helpompi tulla mukaan toimintaan

Uusia pelaajia mahtuu joukkueeseen eli nyt 15 pelaajaa - budjetti tehty 22 pelaajalle!-Kuukausimaksun määräytyy tehdyn budjetin mukaan 60 e /kk (22 pelaajaa)...

-Kuukausimaksu mahdollistaa sen, että tarvittaessa harrastuksen voi keskeyttää eli lopettaa ja myös tulla helposti mukaan-> kiinteä maksu on ennalta määräytyvä, ja jäykkä eli voitaisiin tietysti kerätä tietty summa toukokuuhun asti, jolla varmasti katetaan joukkueen kulut ja jakaa se sitten tämän hetken 15 pelaajalla… Mutta tämä olisi tuskin seuran toiveiden mukaista, että Green eli harrastajajoukkue saisi lajin pariin aina uusia pelaajia ja kokeilijoita.

-Kuukausimaksun on tarkoitus kattaa joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut - mitä enemmän pelaajia ja maksajia - sitä pienemmäksi saamme kulut painettua ja samoin kuukausimaksun.

Rahastonhoitajaa TAI joukkueenjohtajaksi halukkaita -> saa kuukausimaksua katettua hoitamalla yhteisiä asioita

?Mitä joukkueenjohtaja tekee lyhyesti ja mitä rahastonhoitaja tekee? Nyt mm. budjetti jo tehty!

?Jojo; pitää joukkueenjäsenistä “kirjaa”, järjestää ja selvittelee asioita, infoaa muutoksista,infoaa seuran asioista joukkueelle/vanhemmille, hoitaa uudet pelaajat mukaan (pelipassit, tunnukset, varusteasiat tiedottaa), hoitaa ilmoittautumiset sarjoihin valmentajan kanssa, peli-illat (piirisarja) hoitaa tuomarit ja varmistaa kentät ja sopii pelien siirrot (muut joukkueet ja kenttävaraus), hoitaa pelipöytäkirjat (piirisarja), järjestää turnausmatkat (tarvittaessa?), yhteistyö rahastonhoitajan kanssa, viime vuonna kioskin organisointi vanhempien kanssa

?Rahaston hoitaja; budjetin tekeminen joukkueelle (Sari Manninen toimistolta auttoi) hyväksyy laskut, seuraa kk-maksuja, seuraa maksut yhteisistä varustehankinnoista, seuraa pelipassimaksut, seuraa budjettia - loppukaudesta maksua lisää tai vähentää...

?jos 2 toimihenkilöä, maksaa ½kuukausimaksua eli 30 e /kk pojan pelaamisesta ja toisen saa katettua joukkueen asioiden hoidosta.

Varusteet:

-Seuralla sopimus NIKE:n kanssa eli peleissä ei kilpailijoiden esim. adidaksen kolmen raidan verkkareita!

-Varusteiden tarpeen ja sitä myötä varustetilauksen lupautui hoitamaan Paula Nygren.-Yhteinen varustetilaus joukkueella, jos tarpeeksi tilaajia! :)

Talkoiden tekeminen ja kioskit:

-Talkoiden tekemiseen ei isoa intoa

-Kioskin järjestämisen halukkuutta jo Talviliigan otteiluihin -> joukkueenjohtaja selvittää ja informoi, onko kioskivuoroja jaettu talviliigoihin ja saadaanko johonkin/joihinkin vuoroa järjestää kioskia.

-Kioskit viime kesällä - tuottoa tullut vuoden aikana: 558 e (joista maksettu 4 peli-iltaa (itse järjestettyä tuomarit (12 e peli eli 48 e per peli-ilta)

JJK - putkihuiveja -> saatavilla 10 e /kpl toimistolta!

Kysymyksiä saa esittää joukkueenjohtajalle toiminnasta, ja pyrin vastaamaan tai etsimään vastauksia kysymyksiinne!

Kiitokset kaikille vanhempainiltaan osallistuneille!


   
Lisää uutisia
JJK-08/09 Green
«  Heinäkuu   »