Ketun futisklubi - harrastefutista 9-14 vuotiaille
9.6.2021 12:33 Uutiset / Pääsivusto

Ketun futisklubi - helppo ja hauska vaihtoehto ikäkausijoukkueelle

Seurassamme kaikki mukana olevat ovat jalkapallon harrastajia, mutta motivaatio harrastukselle vaihtelee paljon. Yhteistä kaikille lienee yhdessä liikkuminen ja ennen kaikkea yhdessä pelaaminen. JJK:n toiminnan keskeisenä ydinsisältönä on jalkapalloilijan ammattiin pyrkivien lasten ja nuorten tukemisen lisäksi harrastusmahdollisuuden tarjoaminen mahdollisimman monelle tavoitteista riippumatta.

Ikäkausijoukkueet ovat perheille tuttu ja perinteinen tapa osallistua toimintaamme, mutta ei ainoa mahdollinen. Jos pelailu kaverien kanssa hauskanpitomielessä on harrastuksen ykkösjuttu tai ikäkausijoukkueen toimintaan sitoutuminen on syystä tai toisesta hankalaa niin JJK:n Ketun futisklubi on helppo ja hauska tapa harrastaa jalkapalloa ilman tiukkaa sitoutumista ja kilpailullisia tavoitteita. Ketun futisklubiin ovat kaikki halukkaat tervetulleita mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan

Ketun futisklubi tiivistetysti:
* Ketun Futisklubi on jalkapallotaitojen harjoittelua ja pelaamista 9-14v. pelaajille kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden laadukkaassa valmennuksessa.
* Toiminnan sisällöistä ja suunnittelusta sekä valmentajien koulutuksesta ja tukemisesta vastaavat JJK:n päätoimiset lasten liikunnan ammattilaiset.
* Ketun Futisklubissa ei osallistuta viralliseen kilpailutoimintaan. Pelaaminen järjestetään harjoitustapahtumien yhteydessä ja muutamissa pelitapahtumissa kauden aikana
* Toiminnassa korostuu oppimisen ja pelaamisen ilo ja monipuolinen liikunta.
* Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä kuka vain ja milloin vain

lisätietoa


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat