JyPK-JJK juniorit ry

JJK Jyväskylä ry, JyPK ry ja JyPK-JJK juniorit ry:n muodostama seurayhteisö on Keski-Suomen suurin ja kokonaisuutena laadukkain jalkapallotoimija. Seurat toimivat yhteistyössä, mutta kaikki kolme ovat hallinnollisesti ja ovat taloudellisesti itsenäisiä ja toisistaan riippumattomia yhdistyksiä.

Yhteisömme koostuu JJK Jyväskylä ry:n ja JyPK ry:n operoimasta miesten ja naisten edustusjoukkueesta sekä JyPK-JJK Juniorit ry:n organisoimasta aktiivisesta junioritoiminnasta. Seuroissa pelaa reilut 1200 pelaajaa ja JyPK-JJK Junioreiden alla toimii vähintään yksi ikäkausijoukkue sekä tytöille että pojille jokaisessa ikäluokassa sekä erittäin suosittu Kortteliliiga. teemme lisäksi yhteistyötä lasten liikuttamiseksi Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen alueella toimivien yhteistyöseurojensa kanssa.

Toimintaamme ohjaavat periaatteet ovat:

- Toimintamme keskiössä on pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen.
- Tarjoamme toimijoillemme sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää jalkapalloa, joka tukee lasten ja aikuisten terveyttä ja hyvinvointia.
- Toimintamme tukee keskisen Suomen ja erityisesti Jyväskylän seutukunnan yhteisöllisyyttä.
- Toimintamme on hyvä esimerkki vastuullisesta ja yhdenvertaisuutta tukevasta lasten ja nuorten toiminnasta.

Olemme kasvattajaseura. Edustusjoukkueemme kilpailullinen taso määrittyy seuran palajakehitystyön laadun tuloksena.
Tavoitteenamme on että:
- Olemme SPL:n itäisen alueen laadukkain kasvattajaseura ja että olemme houkutteleva seura alueen nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa.
- Tarjoamme pelaajillemme sekä kansallisesti, että kansainvälisesti vertailtuna laadukkaan kasvu ja kehitysympäristön.
- Joukkueissamme kasvaa kansallisen tason pelaajia, joilla on riittävät edellytykset pyrkiä jopa kansainvälisille areenoille.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat

Periksiantamattomuus
Huolehdimme omasta tehtävästämme ja tuemme kaikkien kehittymistä seurassa. Ymmärrämme että yksittäinen voitto tai tappio kentällä tai kentän ulkopuolella on aina mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Tavoitteellisuus
Asetamme tavoitteita lähelle ja kauas, sekä yksin että yhdessä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus unelmoida ja tavoitella omaa parastaan. Kun kaikki tekevät parhaansa se auttaa aina myös muita omien tavoitteidensa saavuttamisessa.

Intohimo
Rakkaus lajiin synnyttää intohimon, joka tukee kaikkien seuratoimijoiden sitoutumista ja kehitystä. Tunnustamme väriä ja olemme ylpeinä osa kettuperhettä.

Yhtenäisyys
Seuran toiminta perustuu avoimuuteen, Kaikki seuran ympärillä toimivat kuuluvat samaan kettuperheeseen ja yhdessä toimimalla pystymme parempaan ja olemme aina enemmän. Tuemme ja kannustamme toisiamme huomaamaan omat kykynsä ja mahdollisuutensa.

Valmennuslinjaukset ja toiminnan ohjeistukset.

Seuran hallitus ja seuran henkilökunta