JJK juniorit järjestää toimintaa 2-18v lapsille ja nuorille perhefutiskerhoista aina 17v poikien kansallisen tason kilpajoukkueisiin.
-Haemme kaudelle 2022 vielä kahta valmentajaa 13-17v. tavoitteellisesti harjoitteleviin ikäkausijoukkueisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

VALMENTAJAT JA OHJAAJAT:
Junioritoiminta tarvitsee tekijänsä! Meillä tarvitaan tekijöitä moneen lähtöön!

- Kortteliliigaohjaajia => olet avoin ja innostava ja pidät lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta lasten ohjaamisesta sekä alan opintoja. Nämä eivät ole kuitenkaan pakollisia. Haku tehtäviin aina alkuvuodesta (tammi-maaliskuu). kts. kortteliliiga.fi

- kerho-ohjaajia => olet avoin ja innostava ja pidät lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta lasten ohjaamisesta sekä alan opintoja. Nämä eivät ole kuitenkaan pakollisia.

- Lasten joukkueiden ohjaajia/valmentajia/vastuuvalmentajia. => olet avoin ja innostava ja pidät lasten kanssa työskentelystä. Sinulla on omaa lajitaustaa tai olet ollut aiemminkin mukana jalkapallovalmennuksessa. Vastuuvalmentajilta edellytämme kokemusta lasten ohjaamisesta sekä suoritettuja SPL:n valmentajakoulutuksia.

- Harrasteryhmien valmentajia => Olet helposti lähestyttävä ja sinulla on milellään kokemusta lasten / nuorten ohjaamisesta. Haluat tarjota pelaajille mukavan ja sopivan haastavan harrastuksen.

- Nuorten haaste- ja kilpajoukkueiden valmentajia => Olet kiinnostunut lasten ja nuorten valmentamisesta ja itsesi kehittämisestä valmentajana sekä valmis osallistumaan valmentajakoulutuksiin. Sinulla on omaa lajitaustaa sekä mielellään myös kokemusta ja koulutusta valmentamisen ja opettamisen liittyen. Vastuuvalmentajilta edellytämme ikäluokkaan soveltuvan SPL:n valmentajatutkinnon suorittamista. Arvostamme myös suoritettuja liikunta- tai opetusalan opintoja.

Vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen jalkapallotoimintaan kehittyvässä ympäristössä. Mahdollistamme kouluttautumisen SPL:n valmentajakursseilla ja seuran sisäisissä koulutuksissa ja valmentajan käytössä on seuran ammattilaisten tuki ja materiaalit. Tarjoamme valmentajalle myös vaivanpalkaksi tehtävästä riippuen erikseen sovittavan korvauksen.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä tai lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä

Ari Laiho
toiminnanjohtaja
JJK juniorit
ari.laiho@jjk.fi
p. 045 1378521


</iframe>

</div>