JyPK- JJK JUNIORIT - junioriurheilun huippuseura

JyPK-JJK junioreiden tavoitteena on olla kokonaisvaltaisesti laadukas seura jossa, sekä valmennuksen taso, että harrastuksen mahdollistava toimintaympäristö on kansallisesti vertailukelpoista ja alueen parasta.

Olemme mukana Suomen Palloliiton laatuseurajärjestelmässä. joka tukee seuroja laadun kehittämisessä. Toimintamme on auditoitu syksyn 2020 ja talven 2021 aikana ja toimintamme on arvioitu tasolle neljä (tammikuu 2024) . Laatujärjestelmässä on mukana 197 seuraa, joista tasoille 4 ja 5 on arvioitu 14 seuraa, joten voimme perustellusti kehua kuuluvamme suomalaisiin huippuseuroihin.

Laadukas kasvatustyö vaatii ammattilaisia ja laadukasta toimintaympäristöä. Auta meitä olemaan entistä parempia.

Tule mukaan tukemaan toimintaamme

JJK Juniorit ry:n Junnukummeiksi ja kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että oikeuskelpoiset yhteisöt.

Yksityishenkilöiden kannatusjäsenmaksu 50€ maksu tilille: FI46 5290 0220 2829 56 viite: 1151 + Lisää mukaan tieto: kannatusjäsenmaksu / maksajan nimi.
Junnukummin tukisumma minimissään 200€. Junnukummit saavat halutessaan näkyvyyttä seuran viestinnässä ja tapahtumissa. Junnukummiksi voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Kumppanuuksista kiinnostuneille lisätietoa:
toiminnanjohtaja Ari Laiho p. 045 1378521 ari.laiho@jjk.fi
_____________________________________________