JJK juniorit palkitsi kaudella 2021 kunnostautuneita
JJK Juniorit ryJulkaistu: 06.10.2021 00.00

JJK juniorit palkitsi kaudella 2021 kunnostautuneita

Palkitsemisia ja peliä seurasi ilahduttavan suurilukuinen joukko seuran pelaajia ja pelaajien vanhempia. Onnittelut palkituille ja kiitos kaikille paikalla olleille iloisesta ja mukavasta tunnelmasta + kotijoukkueelle nautittavasta ottelusta.

JJK junioreiden palkitut 2021 (kuvassa):

Vuoden junioripelaaja: Otto Huttunen

Oton askeleet topparin paikalla ovat olleet hienoja. Puolustamiseen on tullut paljon jämäkkyyttä ja avaamisen monipuolisuus on kehittynyt edelleen. Maajoukkueessa debytoinut luottotoppari johdatti Suomen kentälle Islantia vastaan kapteenin nauha hihassaan. Vastuu on kasvanut myös JJK B junioreiden kovassa ryhmässä.

Vuoden juniorivalmentaja: Tommi Salo & Juho Neuvonen

-07 valmennuskaksikko on tehnyt suuren työn nostamalla ikäluokan tekemisen tason maan ehdottomaan kärkeen. Viimeisen vuoden aikana kehitys joukkueessa on ollut tämän myötä huimaa ja tästä palkintona saavutettiin lopputurnauspaikka, jossa vain kolikon heittäminen erotti joukkueen Suomen kahdeksan parhaan joukosta. Valmennuskaksikko keräsi lopputurnauksessakin kehuja selkeästi roolitetusta työskentelystä ja positiivisesta pelitavasta.

Vuoden lasten valmentaja: Tuuli Torvinen

Tuuli on äärimmäisen sitoutunut ja kehityshaluinen valmentaja. Valmennustyylissä painottuvat innostusvaiheen esimerkillisyys, heittäytyminen ja positiivisuus erinomaisesti. Loistava tiimipelaaja, jonka toiminnassa pelaajat asetetaan etusijalle.

Vuoden korttelivalmentaja: Niklas Jokitulppo

Paljon positiivista palautetta kerännyt kortteliliigavalmentaja, jolla on erinomaiset organisointitaidot ja innokas ja vastuullinen valmennusote. Niklas valmentaa kortteliliigan lisäksi JJK:n ikäkausijoukkueessa, joten myös talvikaudella on lapsille luvassa laadukasta valmennusta.

Vuoden seuratyöntekijä: Reija-Riina Ailio ja Heta Forsten

JJK -09 joukkueen mukana alusta saakka toiminut parivaljakko joukkueenjohtaja Reija-Riina ja rahastonhoitaja Heta vievät positiivisella ja määrätietoisella otteella joukkuettaan eteenpäin. Molemmat ovat erittäin aktiivisia osallistumaan ja kehittämään koko seuran toimintaa.


Joukkueiden palkinnot

Taistelijat

Vuoden taistelijana palkitaan pelaaja, joka antaa ison panoksen joukkueelle sekä peleissä että harjoituksissa. Taistelija ei anna periksi missään vaiheessa ja kannustaa esimerkillään myös muita joukkueen pelaajia tekemään parhaansa.

B17 Lauri Rutanen

B16 Aleksei Kvasnin

B3 Kalle Korhonen

06 Noel Holmalahti

06 red Arttu Hämäläinen

07 Aleksi Palviainen

08 Joona Lilja

09 Joel Suurpalo ja Juuso Pylsy

10 Matias Rönkä

11 Eetu Vesiaho ja Benjamin Typpö

12 Patrik Räisänen

Harjoittelijat:

Harjoittelijan palkinnon saaneet harjoittelevat paljon ja osallistuvat aktiivisesti toimintaan harjoituksissa. Koska harjoittelu näkyy taitojen ja osaamisen kehittymisessä pelaajat ovat myös kehittyneet paljon kauden aikana.

B17 Jimi Saarikko

B16 Vilho Vaskonen

B3 Miro Salmensaari

JJK-06 Luukas Liljeström

JJK -06 red Arttu Lahtinen

JJK-07 Lauri Haapamäki ja Eetu Piispanen

JJK-08 Matias Niinilampi

JJK -09 Artturi Heiskanen ja Aapeli Hietamäki

JJK-10 Leevi Jaakkola ja Mikael Vainikka.

JJK-11 Eeti Järvinen ja Kaarlo Huhtanen

JJK-12. Joosu Krigsman ja Tenho Böhm


Lisäksi palkitsimme seuran nuorimpien joukkueiden JJK -13 ja JJK -14 kaikki pelaajat ahkerasta harjoittelusta, hienosta yrittämisestä peleissä ja hyvästä joukkuehengestä.