Mukaan toimintaan

JJK juniorit järjestää toimintaa 2-18v lapsille ja nuorille perhefutiskerhoista aina 17v poikien kansallisen tason kilpajoukkueisiin.

Junioritoiminta tarvitsee tekijänsä! Meillä tarvitaan tekijöitä moneen lähtöön!

- kerho-ohjaajia => olet avoin ja innostava ja pidät lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta lasten ohjaamisesta sekä alan opintoja. Nämä eivät ole kuitenkaan pakollisia.

- Lasten joukkueiden ohjaajia/valmentajia/vastuuvalmentajia. => olet avoin ja innostava ja pidät lasten kanssa työskentelystä. Sinulla on omaa lajitaustaa tai olet ollut aiemminkin mukana jalkapallovalmennuksessa. Vastuuvalmentajilta edellytämme kokemusta lasten ohjaamisesta sekä suoritettuja SPL:n valmentajakoulutuksia.

- Harrasteryhmien valmentajia => Olet helposti lähestyttävä ja sinulla on milellään kokemusta lasten / nuorten ohjaamisesta. Haluat tarjota pelaajille mukavan ja sopivan haastavan harrastuksen.

- Nuorten haaste- ja kilpajoukkueiden valmentajia => Olet kiinnostunut lasten ja nuortyen valmentamisesta ja itsesi kehittämisestä valmentajana sekä valmis osallistumaan valmentaja koulutuksiin. Sinulla on omaa lajitaustaa sekä milelellään kokemusta ja koulutusta valmentamisen ja opettamisen liittyen. Vastuuvalmentajilta edellytämme ikäluokkaan soveltuvan SPL:n valmentajatutkinnon suorittamista. Arvostamme myös suoritettuja liikunta- tai opetusalan opintoja.

Jos löysit yltä itsesi ja haluat mukaan niin ota yhteyttä. Mietitään mitä meillä on tarjota!

Avoimet tehtävät (toukokuu 2019)

Päätoiminen valmennuspäällikkö

Valmentaja -04 haasteryhmä.
- 04 pojat harjoittelevat yhdessä ryhmässä ja osa pelaa kansallisia sarjoja. Etsimme valmentajaa joka toimii harjoituksessa toisena/kolmantena valmentajana ja vastaa alueellista sarjaa pelaavan joukkueen peluutuksesta.

Valmentaja - 06 red haasteryhmä
- 06 red joukkue palaa piirin sarjoissa ja lisäksi pelaa yhteisjoukkueella (FCV:n kanssa) syyskierroksella puolen Suomen liigaa. Joukkue hakee tiimiin kolmatta valmentajaa.

Tiedustelut:

Ari Laiho
toiminnanjohtaja
JJK juniorit
ari.laiho@jjk.fi
p. 045 1378521


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat