Kerhotoiminta

JJK Juniorit on aktiivisesti mukana lisäämässä lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia koulujen aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnassa sekä päiväkodeissa. Ilmoittautuminen koulujen iltapäiväkerhoihin lukuvuodelle 2020-2021 alkaa elo-syyskuussa. Varmistuneista kerhoista ilmoitetaan näillä sivuilla ja koulujen omien kanavien kautta. Alakoulujen lisäksi käymme useissa Jyväskylän alueen päiväkodeissa pitämässä kerhotyyppistä toimintaa sekä järjestämässä yksittäisiä jalkapallo- ja liikuntatuokioita.

Kouluissa järjestettävissä Ketun futiskerhoissa pelataan paljon. Pelaamisen lisäksi leikitään pallolla ja ilman sekä saatetaan kokeilla myös muita lajeja. Ohjaajina kerhoissa toimivat JJK:n kokeneet ja koulutetut valmentajat. Kerhot alkavat pääsääntöisesti syyskuun alussa, mutta mukaan voi ilmoittautua myöhemminkin, jos ryhmässä vielä on tilaa.

Päiväkodeissa Ketun pallokerhot liikuttavat monipuolisesti ja tuovat tarjolle mahdollisuuden tutustua jalkapalloon pelien ja leikkien kautta.

Kaikissa kerhoissa pyritään siihen että toiminta on mielekästä ja mukavaa, eikä toimintaan liity tulostavoitteita.

Kerhojen ohjaajat ovat JJK:n valmentajia ja heillä on alan koulutusta ja kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta.

Kouluissa ja päiväkodeissa toiminta on maksutonta ja suunnattu ko. koulujen tai päiväkotien oppilaille. Yhteen kerhoon mahtuu mukaan max. 15 oppilasta.

Toiminta-aika:
Lukuvuonna 2020-2021 kerhot pääsääntöisesti syyslukukaudella viikot 36-49 (ei syyslomalla) ja keväällä viikot 2-14 (ei hiihtolomalla). Ilmoitamme poikkeuksista edelliseen.

Kerho-ohjaajat:
Ossi Kaski, 044 2365292, ossi.kaski@jjk.fi (kerhovastaava)

Varmistuneet kerhot (lv 2020-2021):

Kortepohjan koulu 1.-6. lk. tiistai klo 8.00-9.00

Kortepohjan koulu 1.-2. lk. keskiviikko klo 14.15-15.00

Kortepohjan koulu 3.-6. lk. keskiviikko klo 15.00-16.00


Ilmoittaudu mukaan tästä!
ketun mukana kerhoon...


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
Kategoriat