Mikko Mannisesta JJK juniorien uusi valmennuspäällikkö
Julkaistu: 25.10.2019 00.00

Mikko Mannisesta JJK juniorien uusi valmennuspäällikkö

JJK-ikoni Mikko ”Manu” Manninen aloittaa JJK-juniorien valmennuspäällikkönä joulukuussa. "Manun" päätehtävänä JJK:ssa on huolehtia seuran pelaajakehityksen ja valmennustoiminnan laadusta koko seurassa ja erityisesti siitä että Jyväskylästä ja JJK:sta kasvaa jatkossakin kansallisen ja kansainvälisen tason pelaajia. Tässä tehtävässään tärkeimpinä yksittäisinä asioina Manninen nostaa esille keskisuomalaisen pelaajapolun, paikallisten seurojen ja oppilaitosten yhteistyön sekä erityisesti valmentajien osaamisen kehittämisen. ”Meillä kaikilla pitää olla tieto ja yhteinen ymmärrys siitä mitä vaatimuksia huippujalkapallo asettaa pelaajalle ja ympäristölle, jossa pelaaja kasvaa”

Paluu JJK:n riveihin tuntuu Mannisesta hienolta ja innostavalta. "Vuosi JyPK:n Naisten Liigajoukkueen peräsimessä ja JyPK:n valmennuspäällikkönä on ollut antoisa ja opettavainen". Manninen kehuu JyPK:n pelaajia ja organisaatiota todella ahkeriksi ja ja kehittymishaluisiksi ja jatkaa vielä että ”JJK:ssa minulla on nyt sitten mahdollisuus keskittyä vain valmennuspäällikön tehtävään. Energian ja ajan voi käyttää junioripelaajien ja heidän valmentajiensa tukemiseen”

”JyPK ja JJK tekevät tiivistä yhteistyötä monella tavalla ja JyPK.ssa ymmärretään, että jatkuva dialogi ja yhteistoiminta ovat välttämättömiä jyväskyläläisen jalkapallon tiellä valtakunnalliselle huipulle. JyPK haluaa kiittää Manua kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestystä uudessa tehtävässään JJK:ssa”, toteaa JyPK toiminnanjohtaja Petri Oksanen.

JJK juniorit ja koko Kettuperhe toivottaa Manun tervetulleeksi takaisin!

Seuran uusimmat