JJK juniorit - täysillä kohti kesää 2020
7.1.2020 14:36 Uutiset / Pääsivusto

Kohti kaikkien aikojen jalkapallokesää!

Suomi pelaa EM-kisoissa ja JJK:n joukkueet lähes kaikkialla muualla.

Jyväskylän johtava junioriorganisaatio on entistä vahvempi ja valmis tulevaan kesään. Mikko Manninen on aloittanut seuran valmentajien taustatukena ja osaamisen kehittäjänä ja hänen osaamisensa ja kokemuksensa tuo paljon lisäarvoa seuran toimintaan.

JJK junioreiden tavoitteena on että pelaajat saavat maksimaalisen hyödyn Manun ja muiden seuran ammattilaisten työstä ja siksi merkittävä osa siitä kohdistuu valmentajien toimintamahdollisuuksien tukemiseen ja osaamisen lisäämiseen sekä toimintaympäristön ja tukimateriaalien kehittämiseen. Tällä pyritään siihen että kaikissa joukkueissa ja kaikissa harjoituksissa toiminta on suunnitelmallista ja laadukasta.

Suuri valmentajakaartimme on vastannut hienosti haasteeseen. Tälläkin hetkellä 16 JJK valmentajaa on mukana SPL:n valmentajakoulutuksissa. Kun tähän lisätään keski-Suomen valmennuskeskuksen toiminnassa olevien joukkueiden sieltä saama suuri tuki ja koulutus sekä seuran oma yhdessä JyPK:n järjestämä valmentajien koulutustoiminta ja yhdistetään se siihen että juniorivalmentajillamme on omasta takaa paljon lasten kanssa toimimiseen ja lasten ja nuorten valmennukseen liittyvää osaamista niin uskallamme väittää että JJK:ssa järjestetään monipuolisesti laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa verrattuna mihin tahansa suomalaiseen jalkapalloseuraan. JJK juniorit ei ole valmis, eikä edes lähellä omaa potentiaalista osaamistasonsa huippua, mutta olemme hienosti mukana suomalaisen jalkapallon nousussa kohti hyvää eurooppalaista tasoa. Jatkamme tällä tiellä kohti seuraavaa etappia, eli kesää 2020.   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat