JJK Juniorit viettää kauden 2020 päättäjäiset virtuaalisesti.
Julkaistu: 19.10.2020 00.00

JJK Juniorit viettää kauden 2020 päättäjäiset virtuaalisesti.

Seuran palkinnot jaettiin Harjulla JJK - Kemi City FC ottelussa su 18.10.


(Uutisen kuvat: Jussi Reinilä)

Seuratoimija: Johanna Leivonen & Olli Schemeikka
JJK-05 joukkueen hieno tarina loppuu tähän syksyyn ja pelaajat siirtyvät pelaajaurallaan seuraavaan vaiheeseen. Johannan ja Ollin johtamassa joukkueessa on kulkenut mukana suuri määrä poikia pienistä jalkapalloilijan aluista urheileviksi nuoriksi. Lisäksi Johannalla ja Ollilla on ollut aina aikaa myös auttaa muita joukkueenjohtajia ja osallistua seuran yhteisiin tapahtumiin. JJK juniorit kiittää tästä erittäin tärkeästä työstä.

Lasten valmentaja: Sampo Marttinen
Sampo on ollut JJK-09 joukkueen mukana valmentajana joukkueen aloituksesta saakka ja joukkueen vastuuvalmentajana viimeiset xx vuotta. Sampo on kasvanut tehtäväänsä joukkueen kanssa ja kuluneen kauden aikana sekä Sampo että joukkue ovat ottaneet pitkiä askeleita eteenpäin.

Juniorivalmentaja: Heikki Nurmi
Heikki Nurmi on aktiivinen ja tehtävään perusteellisesti paneutuva valmentaja. Hessun toinen vuosi JJK junioreissa on ollut menestyksekäs sekä yksilöille että joukkueelle.
Joukkue on tällä hetkellä liiga pohjoisen sarjataulukossa tavoitteen mukaisesti viiden parhaan joukossa ja pelaa vielä myöhemmin kesällä ikäluokan lopputurnauksessa. Lisäksi joukkue voitti lohkonsa ylemmän ikäluokan B-poikien kakkosessa. Joukkueen pelaajista yksi on noussut mukaan ikäluokan maajoukkuetoimintaan ja miltei kymmenen on ollut mukana palloliiton aluejoukkuetoiminnassa.

Korttelivalmentaja. Mikael Pulkkinen
Mikael on aktiivinen ja kehityshaluinen valmentaja, joka toimi kesällä kahden eri kortteliliigajoukkueen valmentajana ja osoitti olevansa erinomainen lasten liikunnan ohjaaja. Myös pelaajien perheiltä tuli paljon kiittävää palautetta kesän toiminnasta.

Junioripelaaja: Arttu Leivonen,
Arttu on ottanut pelaajana isoja askelia eteenpäin ja ollut tehokas oman joukkueensa otteluissa kuluvalla kaudella. Arttu on pelannut paljon myös vanhempien B-poikien mukana ja osoittanut pärjäävänsä myös vanhempien peleissä erinomaisesti. Palkintona hyvin tehdystä työstä Arttu oli mukana U16 maajoukkueen leirillä syksyllä.

JOUKKUEIDEN PALKITUT 2020: (julkaistaan tässä sitä mukaa kun joukkueet pitävät kauden päättäjäisensä)

JJK 03/04 green
Taistelija: Aapo Pellinen, Aapo pelaa maalivahtina ja on koko kauden jaksanut taistella, tsempata ja antaa kaikkensa joukkueen menestymisen eteen. Aapo on johtajatyyppi ja ohjaa peliä loistavalla otteella.
Harjoittelija: Arttu Heino, Arttu on aina harjoituksissa paikalla, jos ei nyt ihan pää ole kainalossa. Vetää treeneissä tunnollisesti, hyvällä asenteella ja on valmentajalle ihannevalmennettava.

JJK-07
Taistelija: Paavo Pirinen
Harjoittelija: Aleksi Hämäläinen

JJK-08
Taistelija: Verne Hokkanen
harjoittelija: Daniel Wacklin

JJK-10
Taistelija: Matias Rönkä
Harjoittelija: Antto Huttunen

JJK-11
Kehittynein: Aapo Huikari
Joukkuepelaaja: Miiro Hirvanen
Harjoittelija: Touko Kankainen

Seuran uusimmat