Uusi kausi - historiallinen muutos!  JyPK-JJK juniorit ry aloittaa.
Julkaistu: 09.10.2022 09.13

Uusi kausi - historiallinen muutos! JyPK-JJK juniorit ry aloittaa.

7.11. 2023

Seuran syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsi kaudelle 2023-24 hallituksen:
Hallituksessa ensi kaudella toimivat: Kari Muhli pj., Olli Hytönen vpj., Tommi Salo, Kari Pirinen, Reija-Riina Ailio, Jari Matikainen ja Marko Nykänen.

14.10.2023

Kauden 2023 palkintoja jaettiin Harjulla JyPK:n viimeisen kotiottelun yhteydessä.

Vuoden seuratoimija – Sami Rastas
Sami on tehnyt vuosia huoltajana sitä todella arvokasta työtä, jonka ansiosta joukkueen pelaajien ja valmentajien arki on sujuvampaa. Työtä on tehty niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Sami on touhussa mukana aina iloisella ilmeellä ja joukkueen puolta loppuun asti pitäen.

Vuoden korttelivalmentaja – Alisa Ollikainen
Alisa oli kuluneena kesänä ensimmäistä vuotta valmentajana kortteliliigassa. Alisa on luotettava ja helposti lähestyttävä persoonallisuus ja pidetty perheiden ja pelaajien parissa.

Vuoden lasten valmentaja - Siru Kauppinen
Siru on ollut mukana lähes kaikessa lasten vaiheen toiminnassa. Tämä on kuluvalla kaudella sisältänyt valmennusta kortteliliigassa, JJK -15 ja -16 ikäkausijoukkueissa ja futisklubin harrastetoiminnassa. Siru on valmentajana oma-aloitteinen ja rohkea sekä innokas kehittämään omaa valmennusosaamistaan.

Vuoden juniorivalmentaja – Aleksi Segerman
Aleksi on johtanut 2010 syntyneiden joukkueen valmennusta ja liiga pohjoisen yhteisjoukkueprosessia yhteistyöseurojen kanssa. Aleksi on heittäytynyt tehtävään antaumuksella. Joukkueen eteen tehtyjä työtunteja on kertynyt kauden aikana hurja määrä. Tuloksellisesti joukkue pärjäsi erinomaisesti ja pääsee valmistautumaan seuraavaan kauteen Liiga pohjoisen sarjapaikka takataskussa.

Vuoden junioripelaaja – Miika Mahlamäki
Miika on Keuruun Pallon kasvatti ja pelannut kuluvan kauden JJK:n B nuorten joukkueessa. Miika on monipuolinen keskikenttäpelaaja ja käyttää erinomaista vasuriaan erinomaisesti. Myös työmoraali ja on hienoa katseltavaa. Miika Mahlamäki on ollut kuluvalla kaudella mukana U16 maajoukkueen toiminnassa.

13.10.2023

Seuran toimisto on suljettuna syyslomaviikolla 16.-20.10.

11.10.2023

JyPK-JJK juniorit ry syyskokous
Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään Viitaniemen liikuntapuistossa ti 1.11. klo 18:00 alkaen. Kokoukseen saapuvia seuran jäseniä pyydetään ilmoittautumaan 30.10. klo 12:00 mennessä. (Ilmoittautuminen: ari.laiho@jjk.fi)

6.10.2023

JyPK:n naisten viimeisessä kotiottelussa la 14.10. Harjun stadionille juhlistetaan JyPK:n nousua kansalliseen liigaan ja samalla aloitellaan uuden junnuseuran (JYPK-JJK junioreiden) taivalta. Tapahtumassa palkitaan JJK junioreiden kauden 2023 ansioituneita seuratoimijoita.

4.10.2023

Avoimet harjoitukset ovat suunnattu tavoitteellisille 14-20 vuotiaille jalkapalloilijoille (-09 -> -03 syntyneet).
Harjoituksista vastaavat joukkueiden vastuuvalmentajat Miika Kuntonen (A), Karri Ellonen (U17) ja Janne Kippola (U16). Maalivahtien harjoittelu on JJK Junioreiden sekä aluejoukkueen maalivahtivalmentajan Anton Bogdanovin vastuulla. Fysiikasta huolehtii liikuntatieteiden maisteri Paula Havukainen, joka toimii fysiikkaosaajana molemmissa been ryhmissä. Harjoittelussa on kiinteästi mukana myös muu valmennustiimi, sekä seuran talenttivalmentaja Janne Korhonen ja valmennuspäällikkö Mikko Manninen.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset mikko.manninen@jjk.fi tai puh. 045 6306943.

27.9.2023


JyPK-JJK juniorit ja seuran maalivahtivalmentaja Anton Bodganov järjestävät ma 16.10. klo maalivahtileirin Vehkahallissa.
Ilmoittautumislomake

18.9.2023

JJK juniorien yhteistyö AC Bilbaon kanssa käynnistyi seuran hallintoa edustavan ryhmän vierailulla Bilbaoon. toiminnanjohtaja Ari Laiho ja hallituksen jäsenet Reija-Riina Ailio ja Simon Walker tutustuivat La Liga seuran toimintaan ja todellisuuteen neljän päivän ajan. Yhteistyön mahdollistaa EU:n osarahoittama Erasmus+ sport urheiluhenkilöstön liikkuvuushanke.

31.8.2023

JJK Juniorit ry ja Jyväskylän Pallokerho ry (JyPK) ovat solmineet sopimuksen seurojen junioritoiminnan yhdistämisestä uuteen seuraan, jonka nimi on JyPK-JJK juniorit. Sopimus asiasta on allekirjoitettu 31.8.2023.
Uuteen organisaatioon kootaan JyPK:n ja JJK Juniorien tyttö- ja poikapelaajat. Uuden juniorijalkapallo-organisaation toiminta käynnistyy loppuvuoden 2023 aikana. Juniorijoukkueet pelaavat jatkossakin sarjoissa ja turnauksissa JyPK:n ja JJK Juniorien väreissä.

3.8.2023

KUTSU: JJK juniorit ry ylimääräinen yhdistyksen kokous ti 22.8.2023 klo 17:30 Viitaniemen liikuntapuistossa.
Kokouksessa käsitellään hallituksen ehdotus seuran nimi- ja sääntömuutoksiksi.
Lisätiedot: toiminnanjohtaja Ari Laiho ari.laiho@jjk.fi p. 045 1378521

2.8.2023

JJK juniorit on erinomainen paikka oppia ja kehittyä lasten ja nuorten valmentajana. Haemme valmentajia sekä ikäkausijoukkueisiin että harrasteryhmiin kaudelle 2024. tarjoamme monenlaisia haasteita, innostuneita valmennustiimejä sekä tukea ja koulutusta. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

26.6.2023

JJK junioreiden henkilökunta lomailee "kukin vuorollaan" 19.6.- 6.8. välisenä aikana.
Vastuuhenkilöinä tällä aikavälillä: 26.6. - 30.6. tj. Ari laiho, 3.7. - 21.7. vp. Mikko Manninen 24.-25.7. pj. Olli Hytönen ja 26.7.- 4.8. tj. Ari Laiho
Yhteystiedot: https://juniorit.jjk.fi/seura/1321/toimisto

13.6.2023

JJK juniorit on yksi yhdeksästä suomalaisesta seurasta, jotka on valittu mukaan EU:n osarahoittamaan Erasmus+ sport urheiluhenkilöstön liikkuvuushankkeeseen. JJK juniorien yhteistyökumppanina hankkeessa on Athletic Bilbao Espanjasta.
lue lisää opetushallituksen uutisesta... https://www.oph.fi/fi/uutiset/2023/tasa-arvo-ja-yh...

1.6.2023

JJK juniorit ja Äänekosken Huima ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on tukea euroissa harrastavien lasten ja nuortenjalkapalloharrastusmahdollisuuksia ja mahdollistaa harrastaminen omien tavoitteiden mukaisella tasolla. Sopimuksen tavoitteena on myös lisätä ja jakaa lasten ja nuorten valmennusosaamista yhteistyöseurojen välillä, jotta pelaajille saavutettaisiin mahdollisimman laadukas arkiympäristö.
Yhteistyö eri ikäluokissa vaihtelee hieman ikäluokan mukaan, mutta kokonaisuuden tavoite on taata innokkaille pelaajille polku yös aivan huipulle saakka. JJK juniorit tukee Huiman juniorijalkapallon toimintaa materiaaleilla ja koulutuksilla sekä muilla yhdessä sovituilla toimenpiteillä juniorijalkapallon omassa toimintaympäristössä, näin tuki ja yhteistyön hyödyt saadaan koskemaan kaikkia juniorijalkapallon pelaajia. Äänekosken Huima tarjoaa tarvittaessa motivoituneimmille ja edistyneimmille junioreille mahdollisuuden kilpailullisesti korkeamman vaatimustason harjoitteluun ja pelaamiseen JJK yhteistyön kautta mm. yhteisharjoitusten sekä yhteisjoukkueiden kautta.

24.4. 2023
JJK juniorit ja JJK juniorien maalivahtivalmentaja Anton Bodganov järjestävät 8.-9.6. Maalivahtileirin Viitaniemen liikuntapuistossa.
lue lisää klikkaamalla kuva isommaksi:

Ilmoittautuminen:
https://juniorit.jjk.fi/lomakkeet/8246/ilmoittautuminen-maalivahtileiri-8-96-2023

18.4.2023

Arvoimme palkintoja nimiehdotuksia lähettäneiden kesken
Pyysimme helmikuussa ehdotuksia JyPK:n tytöt ja JJK juniorien pojat yhdistävän uuden organisaation nimeksi. Ehdottajia oli yli kaksikymmentä ja hyviä ja hauskojakin ehdotuksia yli kolmekymmentä. Nimeä ei ole vielä päätetty, mutta ehdotuksia lähettäneiden kesken arvottiin yksi kausikorttipaketti (miesten ykkönen + naisten ykkönen) sekä vapaavalintainen JyPK/JJK seurapipo ensi talven pakkasilta suojaamaan. Voittajiin ollaan yhteydessä s-postilla

Eskarifutis 2023
Eskarifutis tulee taas. lue lisää: https://www.kortteliliiga.fi/uutiset/46768/eskarif...

Huoltajakoulutus ma 8.5.
JJK juniorit järjestää palloliiton huoltajakoulutuksen 8.5. klo 17-21 Viitaniemessä. Kouluttajana Kari Kesti. Koulutus on maksuton.
Mukaan mahtuu 12 huoltajaa.
Ilmoittautuminen 4.5. mennessä:
https://juniorit.jjk.fi/lomakkeet/8131/huoltajakoulutus-85-klo-17-21-viitaniemen-liikuntapuisto

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
1. Palloliitto
2. Hoitoketju
3. Huoltajan asema, tehtävät ja rooli
4. Lääke- ja huolto-/varustelaukun sisältö
5. Jalkapallovammojen ensiapu ja arviointi
6. Jatkohoidon yleisiä ohjeita
7. Vammojen ennaltaehkäisy
8. Kasvuikäisen jalkapalloilijan haasteita
9. Kentän ja jp-kenkien vaikutus vammojen syntyyn
10. Käytännön harjoitus:
- olkapään, reiden, nilkan ensiapusidokset
- nilkan teippaus
- tarvittaessa muutakin osallistujien mukaan

5.4. 2023

JyPK ja JJK yhteinen suunnittelupäivä la 1.4.
JJK juniorien ja JyPK:n aktiivit kokoontuivat la 1.4. keskustelemaan seurojen junioritoiminnan yhdistämisestä. Paikalla oli yli kolmekymmentä seuratoimijaa keskustelemassa tulevaisuuden mahdollisuuksista ja haasteista. Keskustelussa todettiin mm. että olemassa olevien joukkueet jatkavat toimintaansa tulevallakin kaudella ja yhdistyminen tulee näkymään niille ensisijaisesti seuran tukena toimihenkilöille ja valmentajille sekä toiminnan tehokkuutta lisäävänä yhteistyönä saman ikäluokan sisällä ( esim. mv valmennus, sisältöjen suunnittelu, lisä- ja kesäharjoittelu...). Prosessi jatkuu tästä yhteistyöryhmän ja hallitusten työskentelynä ja tavoitteena on että ja syyskuussa pystymme kertomaan joukkueille jo konkreettisemmin tulevasta. Nimiehdotuksia uudelle seuralle tuli ilahduttavan runsaasti. Nimiehdotuksia lähettäneiden kesken arvotaan muutama iloinen yllätys. Informoimme asiasta tarkemmin 17.4. alkavalla viikolla.

21.2.2023

Nimiehdotuksia uudelle seuralle?
JyPK:n ja JJK juniorien tyttö- ja poikapelaajat kootaan uuteen organisaatioon. Tavoitteena on uuden juniorijalkapallo-organisaation toiminnan käynnistäminen kauden 2024 alkaessa syksyllä 2023. Nimiehdotukset uudelle yhteiselle organisaatiolle sähköpostilla jypk@jjk.fi

21.2.2023

JJK juniorit ry vuosikokous
JJK juniorit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 16.3.2023 Viitaniemen liikuntapuistossa. Kokouksessa mm. vahvistettiin kauden 1.11.2021-30.10.2022 tilinpäätös.

6.2.2023.

Pelinohjaajakoulutus 14.3.
JJK juniorit järjestää ti 14.3. klo 18-21 pelinohjaajakoulutuksen joka valmistaa toimimaan pelinohjaajana 6-10v. lasten otteluissa. Koulutus on avoin kaikille seuroille ja osallistujille maksuton. ILMOITTAUTUMINEN: https://juniorit.jjk.fi/lomakkeet/7810/pelinohjaajakoulutus-1432023

7.2.2023

Palkintoja SPL itäisen alueen gaalassa
JJK junioreiden junioripäällikkö Patrik Färm, pitkäaikainen seuratoimija Johanna Leivonen ja JJK Jyväskylän päävalmentaja Toni Lehtinen palkittiin itäisen alueen palkitsemistilaisuudessa Mikkelissä pe 3.2. Lue lisää: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/itaisella...

25.10.2022

JJK juniorit ry syyskokous
Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään Viitaniemen liikuntapuistossa to 10.11. klo 17:30 alkaen. Kokoukseen saapuvia seuran jäseniä pyydetään ilmoittautumaan 9.11. klo 12:00 mennessä. (Ilmoittautuminen: ari.laiho@jjk.fi)

10.10.2022

JJK Juniorit ja Jyväskylän Pallokerho vahvistavat yhteistyötä juniorijalkapallossa - tyttöjen ja poikien jalkapallosta siirrytään lasten ja nuorten jalkapalloon.

Jyväskyläläisessä jalkapallossa ollaan siirtymässä uuteen aikaan. JJK Juniorit ja Jyväskylän Pallokerho (JyPK) ovat sopineet yhteistyöstä, jossa tavoitteena on uuden juniorijalkapallo-organisaation toiminnan käynnistäminen vuoden 2023 aikana. Uuteen organisaatioon kootaan JyPK:n ja JJK Juniorien tyttö- ja poikapelaajat, siinä ei ole erikseen tyttö- ja poikapelaajia, vaan lapsia ja nuoria. Toimintaa lähestytään aiempaa enemmän yksittäisen pelaajan taidot, motivaatio ja toiveet huomioiden. Juniorijoukkueet pelaavat jatkossakin JyPK:n ja JJK Juniorien väreissä sarjoissa ja turnauksissa.

Seurojen voimavaroja yhdistämällä kasvatetaan junioritoiminnan resursseja. Lisääntynyt resurssi suunnataan valmennustoimintaan ja valmentajien tukemiseen ja kouluttamiseen.

"Valmentajien yksittäiset työtehtävät vähentyvät ja he pystyvät osallistumaan enemmän joukkueiden arjen toimintaan ja pelaajien kehittämiseen. Valmentajat voivat jopa erikoistua pelaajien tiettyyn kehitysvaiheeseen", Jyväskylän Pallokerho ry:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Itkonen sanoo.

Junioritoiminnan resurssit lisääntyvät uuteen, yhteiseen organisaatioon siirtyvien pelaajien ja hallitun harrastajamäärien kasvattamisen myötä", JJK Juniorit ry:n toiminnanjohtaja Ari Laiho jatkaa.

Uuden jalkapallo-organisaation tavoitteena on luoda valtakunnallisesti laadukas pelaajapolku, joka mahdollistaa nuorille pelaajille kehittymisen jopa kansainvälisen tason jalkapalloilijoiksi. Kaikille mukana oleville harrastajille tarjotaan korkealaatuinen ja turvallinen harrastusympäristö.

Tavoiteltu uudistus ei koske JyPK:n ja JJK:n edustusjoukkueiden toimintaa. Junioriorganisaatio tulee luonnollisesti jatkossakin tekemään tiivistä yhteistyötä JyPK:n ja JJK:n kanssa.


9.10.2022

JJK juniorit palkitsivat kaudella 2022 kunnostautuneita Harjulla JJK -Herkules pelin yhteydessä:

Kunniamaininta: TALKOOLAISET - Kiitos teidän saimme harjoitella kauden 2022 alusta asti hyvissä olosuhteissa!

Seuran palkinnot:
Vuoden seuratoimija 2022 Maiju Tiittanen
Vuoden korttelivalmentaja 2022 Liisa Parhiala
Vuoden lasten valmentaja 2022 Antti Myllys
Vuoden juniorivalmentaja 2022 Ville Hulkkonen
Vuoden junioripelaaja 2022 Miika Mahlamäki

Joukkueiden palkittavat
JJK U17 taistelija Aki Eklund. harjoittelija Timi Rantamäki
JJK U16 taistelija Otso Järvenpää. harjoittelija Leevi Pätynen
JJK -07 taistelija Miska Lundell, harjoittelijat Kalle Rastas ja Karlo Liimatainen
JJK -08 taistelija Matias Ryytty, harjoittelija Toivo Jalava
JJK -09 taistelija Arvi Forstén, harjoittelija: Jaakko Jalkanen
JJK -10 taistelija Niklas Kotilainen, harjoittelija Alvar Aulanko
JJK -11 taistelijat Into Jalkanen ja Alvar Lehtovuori, harjoittelijat Adis Tokalic ja Kourosh Yarmoradi
JJK -12 taistelija: Ossi Järvinen, harjoittelijat Daniel Laitinen ja Akusti Knoll
JJK -13 taistelija Niilo Nyman, harjoittelijat Eelis Koskinen ja Peetu Heinonen
JJK-14 ja JJK-15 joukkueista palkittiin kaikki pelaajat.

ONNITTELUT KAIKILLE PALKITUILLE!

8.8.2012. Mukaan JJK juniorien toimintaan (Uudet harrastajat).

JJK juniorit järjestää toimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen mahdollisimman monelle ja eri tarpeisiin. Harrastajille on tarjolla kaksi polkua:
1) Ikäkausijoukkueet: JJK:n juniorien ikäkausijoukkuetoiminnan tavoitteena on mahdollistaa oman huipun tavoittelu. Toiminta rakentuu ajatukselle neljästä ikävaiheesta, joilla on omat erityispiirteensä. Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ensisijaisesti kauden vaihtuessa syksyllä, mutta tiedusteluja saa tehdä myös muina vuodenaikoina. lue lisää
2) Harrastepolku: JJK juniorien harrastepolulla pääsee mukaan jalkapalloharrastukseen, jossa pääosassa on pelaamisen ja liikunnan ilo. Ryhmissä treenataan ja pelataan 1-2 krt viikossa, mutta ei osallistuta viralliseen kilpailutoimintaan. Mukaan ryhmiin voi liittyä ympäri vuoden. Lue lisää
Molemmilla poluilla toiminta ja sisällöt ovat seuran johtamia ja suunnittelemia ja valmentajat on koulutettu ja perehdytetty tehtäväänsä.

Syksy 2022:

2016-2014 syntyneet:
1) ikäkausijoukkueet:
2016 syntyneille perustetaan uusi joukkue joka aloittaa toimintansa heti kortteliliigan päättymisen jälkeen viikolla 38. tutustumisjakso vkot 38-40 harjoitukset torstaisin viitaniemen liikuntapuistossa klo 17:30 - 18:30. Varsinainen toiminta käynnistyy syysloman jälkeen (vko 43). Harjoitukset kaksi kertaa viikossa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ossi.kaski@jjk.fi. p.044 2365292.
JJK -15 (2015 synt.) joukkueen toimintaan voi tutustua maksutta viikoilla 38-40. Lisätiedot ja tutustumisvierailuista sopiminen: ossi.kaski@jjk.fi. p.044 2365292.
JJK-14 (2014 synt.) joukkueessa on tilaa rajoitetusti ja joukkueen jäseniltä odotetaan sitoutumista joukkueen toimintaan. Lisätiedot ja tutustumisista sopiminen: Kimmo Veistämö kimmo.veistamo@gmail.com, p. 044 9896899

2) harrastepolku
2017-2014 syntyneet
Ketun talvifutis. Futista kerran viikossa koulun salissa lokakuu - huhtikuu välisellä ajalla. Paikat ja ajat varmistuvat lähiaikoina ketun talvifutiksen sivuille.

2013-2011 -syntyneet
1) ikäkausijoukkueet:
JJK -13, JJK-12 ja JJK-11 joukkueissa toimitaan tavoitteellisesti ikäluokan erityispiirteet huomioiden. Joukkueet harjoittelevat useamman kerran viikossa ja pelaajilta edellytetään sitoutumista joukkueen toimintaan. Uusilla pelaajilla toivotaan olevan harrastustaustaa jalkapallosta tai muista pallopeleistä. Tiedustelut ja tutustumisista sopiminen patrik.farm@jjk.fi p.040 4138176.
2) harrastepolku: KETUN FUTISKLUBI
Ketun Futisklubi on jalkapallotaitojen harjoittelua ja pelaamista 9-14v. pelaajille kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden laadukkaassa valmennuksessa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä

2010-2006 syntyneet - Tavoitteellisesti toimivat 11v11 joukkueet. Yhteydenotot: valmennuspäällikkö Mikko Manninen, mikko.manninen@jjk.fi, p. 045 6306943


22.3.2022

JJK jun. toivottaa Suomeen saapuvat Ukrainalaiset tervetulleiksi seuran toimintaan.

Українці, які опинилися у Фінляндії запрошуються до участі у фінських футбольних заходах!
У Фінляндії, дитячий і юнацький футбол організований таким чином, що всі грають у клубних командах відповідно вікової групи.
Зазвичай, особливо молодші діти, можуть прийти і брати участь у тренуванні клубних команд у будь який час. Неважливо, звідки гравець і попередній футбольний досвід! Навіть у старших вікових групах варто хоча б запитати о можливості долучитися до клубних команд.
Навіть якщо ви не володієте фінською або англійською мовами, будь ласка, зв'яжіться з клубами. На полі можна справитися навіть не розуміючи мови, футбол – це мова, яка єднає всіх. Ось список фінських футбольних клубів, які самі повідомили, що прийматимуть багато українських вимушених переселенців >>
Пам'ятайте, навіть якщо клуби поруч з вами не додали себе в список, все одно варто дізнатися про клуби і зв'язатися з ними. Клуби можуть залучити гравців, або іншим чином допомогти почати займатися футболом у Фінляндії.
Офіційна реєстрація гравця вимагає оформлення документів, але на початку турбуватися про це не варто, за потребою клуби допоможуть з оформленням.
Сподіваємося, що футбол дозволить нам підтримати українців у скрутній ситуації
- Футбольна асоціація Фінляндії

Suomessa olevat ukrainalaiset ovat tervetulleita mukaan JJK juniorien jalkapallotoimintaan! Lisätietoa / more information ( suomeksi / in english) Ari Laiho p. 0451378521

8.3.2022


JJK juniorien, JyPK:n ja FCV:n kortteliliiga on nyt K kortteliliiga! Kesän kortteliliigan pääyhteistyökumppanina on K-ryhmä ja paikalliset kauppiaat. JJK juniorit kiittää tuesta Lasten liikuttamiselle. K kortteliliigan iilmoittautuminen on avattu sivulla kortteliliiga.fi

4.2.2022

Tervetuloa mukaan laatuturnaukseen! Uuden 18.-19.6. pelattavan Harjuturnauksen järjestää Jyväskylän Pallokerho yhteistyökumppaneinaan JJK juniorit ja Jyväskylän kaupunki. JJK junioreiden joukkueet ovat mukana kaikissa sarjoissa ja toivottavat kaikki joukkueet ympäri Suomen tervetulleiksi Jyväskylään! - TURNAUS PERUTTU!

18.1.2022
JJK junioreiden ja kuuden muun keskisuomalaisen seuran yhteinen hakemus kahden vuoden tuen valmennusosaamisen kehittäjän palkkakustannuksiin. Päähakijana ja hankkeen emoseurana toimii JJK juniorit ja muut mukana hankkeessa ovat seurat ovat: JIlves, KeuPa, Team-LKP, MuurY, FCV, ja JyPK.
Valmennusosaamisen kehittäjät ovat merkittävässä roolissa SPL:n tavoitteessa kouluttaa osaavia valmentajia kaikille lapsille.
Valmennusosaamisen kehittäjänä toimii seuraavan kahden vuoden ajan JJK:n seuraväelle tuttu junioripäällikkönä useamman vuoden toiminut Ossi Kaski. Ossi jatkaa JJK junioreissa osana VOK-tehtävää nuorimpien F7 ja F8 ikäluokkien ikäluokkavastaavana ja organisoi edelleen JJK junioreiden koulu- ja päiväkotiyhteistyötä sekä perhefutistoimintaa.