Killerin jalkapallohalli - JJK:n JUNNUHALLI

Killerin jalkapallohalli on JJK:n junnuhalli, jonne JJK-juniorit jakaa harjoitus- ja pelivuorot omille joukkueilleen sekä yhteistyöseuroilleen ja –joukkueille. Killerin palloiluhalli sijaitsee Jyväskylän Killerillä Vesangantien varrella.

Osoite on Sykeraitti 8, 40630 Jyväskylä. Tiedustelut: ari.laiho (at) jjk.fi .Katso sijainti kartalla >>

Hallissa tulee noudattaa jaettuja vuoroja ja hallissa olevia ohjeistuksia. Harjoitusvuorolla joukkueella on käytössä halutessaan lämmittelyalue 30 min ennen ja jälkeen 60 min kenttävuoroa. Kenttäalueen käyttöön toisen joukkueen vuorolla kysytään aina lupa harjoittelemassa olevalta joukkueelta!

Hallista löytyy penkit ja naulakot varusteiden vaihtamista ja säilyttämistä varten sekä kaksi WC-tilaa.

Kun Hallissa ei ole myönnettyjä vuoroja halli pidetään lukittuna ja valot sammutettuna. Hallin siisteydestä ja harjoitusvälineiden kunnosta vastaavat (ja kärsivät) kaikki käyttäjät.

ONGELMATILANTEET
Sähkökatkon sattuessa kytkeytyy hallin konehuoneen varavoimalähde päälle. Ellei näin tapahdu sammuvat sisäänpuhallus, valot ja lämmitys. Ei silti syytä hätään – halli ei romahda, vaan ääritapauksessakin painuu hitaasti kasaan.. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä isännöitsijään Jorma Vireniukseen.

Killerin Hallin konehuolto, lämpö, paineistus. koneiden käynti ja hallin valaistus on Sixpoint Oy:n / Timo Vireniuksen vastuulla (puh 045-195 2939). Ota yhteyttä, jos jotain mielestäsi poikkeavaa ilmenee.

HALLI OY HALLITUS
JJK juniorit ry hallitus pj. Olli Hytönen

VUORO- JA TURNAUSJÄRJESTELYT
Patrik Färm
Puh. 040-4138176
patrik.farm (at) jjk.fi

Hallia vuokrataan myös muille käyttäjille. Tiedustelut: Patrik Färm

VUOROJEN LASKUTUS Sari Manninen Puh. 044-0888151 sari.manninen (at) jjk.fi

ISÄNNÖINTI JA HUOLTO SIXPOINT OY
Timo Virenius
Puh. +358 45 1952939