Valmennuspäällikön tervehdys.
13.5.2020 13:32 Uutiset / Pääsivusto

Manun ajatuksia kuluneesta keväästä koronarajoitusten purkamisen kynnyksellä.

Kuluneet kaksi kuukautta ovat olleet raskasta aikaa kaikille meille urheilun parissa toimiville. Nyt nämä poikkeusolot ovat onneksi kääntymässä kohti normaalimpaa arkea ja voin ilokseni todeta meidän JJK yhteisönä selvinneen näistä haastavista kuukausista erittäin hyvin.

Isoin kiitos kuluneen jakson onnistumisesta kuuluu meidän huikeille valmentajille. valmentajat ovat jaksaneet keksiä uskomattoman paljon erilaisia keinoja auttaa ja innostaa pelaajia harjoittelussa. Kaiken tämän työn lisäksi valmentajien koulutukset ja halu omaan kehittymiseen ovat olleet vahvasti läsnä. Tästä syystä uskon vakaasti, että palaamme arkeen parempana seurana.

Seuraavaksi on aika käydä läpi kuluneen ajan opit ja ottaa mukaan kaikki hyödyllinen. Me haluamme nousta aivan uudelle tasolle Keski-Suomalaisen jalkapallon veturina ja tämä vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä ja jokapäiväistä heittäytymistä. Tämä jakso vahvisti itselleni, että JJK yhteisöstä löytyy halu ja osaaminen tarjota pelaajillemme parasta.

Kesä on alkamassa ja paras osa jalkapalloihmisen vuotta on vielä jäljellä. Odotan malttamattomana, että pääsen näkemään kentillä odotuksen jälkeisen energian ja kaiken sen intohimon mikä on kuluvina viikkoina huokunut yhteisöstämme. Olkaa ylpeitä kuluneesta ja kunnioittakaa toisianne. Tästä alkaa uusi aika kohti yhteisiä tavoitteitamme ja me olemme valmiita.

KIITOS!

Mikko Manninen, Valmennuspäällikkö


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat