Lasten ja nuorten urheilun tukeminen on sijoitus tulevaisuuteen
24.8.2020 14:48 Uutiset / Pääsivusto

JJK:n joukkueissa pelaamista on tuettu kuluvalla kaudella Jyväskylän kaupungin harrastustuki-hankkeesta ja LC Cygnaeukselta saadusta tuesta. Kiitos kaikille lasten jalkapalloharrastusta tukeneille!

Harrastusten hinta herättää usein tunteita ja kysymyksiä. Jalkapallon harrastaminen JJK junioreissa ei ole kaikkein kallein harrastus, mutta ymmärrämme hyvin että kustannukset ovat monelle perheelle merkittäviä. Laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja hyvät sekä koulutetut valmentajat, sekä pelaaminen valtakunnallisesti tasokkaita vastustajia vastaan vaatii kuitenkin rahaa joka joudutaan suurelta osin keräämään vanhemmilta. Tavoitteemme on kuitenkin että toimimme kustannustehokkaasti ja varsinkin harrastuksen alkuvaiheessa pyrimme pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina.

Kuluneen kauden aikana olemme saaneet suoraan harrastajien harrastusmaksuihin käytettyä tukea Jyväskylän kaupungin kautta jaetusta opetusministeriön harrastustukihankkeesta ja LC Gygneaukselta. Lisäksi HOPE ry on lahjoittanut edelleen kortteliliigalaisille hyväkuntoisia jalkapallokenkiä.

Lisäksi toimintaamme ovat tukeneet Kortteliliigan kumppanit Osuuskauppa Keskimaa ja Keski-Suomen osuuspankki sekä kuukauden juniorien palkitsemisesta vastaava Loimua.

Lasten ja nuorten urheilun tukeminen on sijoitus tulevaisuuteen. KIITOS kaikille mukana oleville!


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat