VALMENTAJAKSI JJK-juniorien kilpajoukkueeseen!
2.11.2020 13:16 Uutiset / Pääsivusto

Haemme JJK:n nuorten 11v11 kilpajoukkueeseen valmentajaa / vastuuvalmentajaa.

JJK juniorit hakee valmentajaa / vastuuvalmentajaa nuorten 11v11 kilpajoukkueeseen.

Tarjoamme kehityshaluiselle valmentajalle erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen jalkapallotoimintaan ammattimaisessa ympäristössä.

JJK junioreissa valmennus on tiimityötä ja 11v11 kilpajouokkueissa valmennustiimin tukena on valmennuspäällikkö Mikko Manninen. Valmentajien apuna käytännön toiminnan järjestämisessä on myös seuran fysiikka-, maalivahti- ja talenttivalmentajat.

Edellytämme valmentajalta omaa lajitaustaa sekä mielellään myös kokemusta ja koulutusta valmentamisen ja opettamisen liittyen. Vastuuvalmentajalta edellytämme kokemusta nuorten valmentamisesta ja ikäluokkaan soveltuvan SPL:n valmentajatutkinnon suorittamista (vähintään C-valmentajatutkinto). Arvostamme lisäksi liikunta- tai opetusalan opintoja.

Mahdollistamme valmentajalle kouluttautumisen yhdessä sovitulla tavalla SPL:n valmentajakursseilla ja säännöllisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen seuran sisäisissä koulutuksissa. Maksamme valmentajalle tehtävästä riippuen erikseen sovittavan korvauksen.

Yhteydenotot ja lisätiedot: valmennuspäällikkö Mikko Manninen p. 045 6306943 mikko.manninen@jjk.fi


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat