Jylli 50v. - yli kymmenen vuotta JJK-valmennusta
19.2.2021 10:12 Uutiset / Pääsivusto

Kahden viikon harjoitustauko on ohi. JJK-10 valmentaja Jyrki Saarela pääsi alkuviikosta viettämään 50v. syntymäpäiväänsä "työn merkeissä".

Jyrki Saarela on ollut mukana JJK:n valmennuksessa vuodesta 2011 saakka

Kortteliliigasta aloittanut Jylli jatkoi ikäkausitoimintaan mukaan JJK-05 joukkueeseen ja tällä hetkellä hän toimii JJK-10 joukkueen valmentajana jo neljättä kautta.

Jyllli kuvaa kymmenen vuoden aikana tapahtunutta muutosta seuraavalla tavalla: "Seura on kehittynyt koko ajan eteenpäin. Joukkueiden toimintatavat ja toiminnan sisällöt ovat yhtenäistyneet ja suunnitelmallisuus on lisääntynyt. Olosuhteissa on myös tapahtunut huomattavaa parannusta. Kymmenen vuotta sitten talvisin harjoiteltiin pääsääntöisesti koulujen saleissa. Nyt tapahtumat lähes poikeuksetta tekonurmella. Myös kevään ja syksyn osalta lisääntyneet tekonurmet ovat paranteneet harjoitumahdollisuuksia paljon. Juniorijoukkueiden valmennustiimeissäkin on tapahtunut muutoksia vuosien aikana. Suuri ja hieno edistysaskel on ollut se että viimeisten vuosien aikana valmennustiimeihin on tullut paljon nuoria ja osaavia yliopisto-opiskelijoita. Heidän kanssaan on todella mukava tahdä yhteistyötä ja kaikilla valmennustiimissä mukana olevilla on annettavaa joukkueen yhteiseen hyvään."

Kuluvan kauden joukkueestaan Jylli kertoo innostuneesti: "Joukkueen pelaajat ovat mielenkiintoisessa ja valmentajaa motivoivassa murrosvaiheessa. Joukkueeseen kuuluminen on tärkeää ja joukkueen jäsenenä toimimisessa tarvittavat taidot alkavat olla hyvällä tasolla. Osa pelaajista on jo keksinyt että omien unelmien toteuttamisella ja harjoittelulla on yhteys ja yhä useampi kehittää taitojaan myös omalla ajallaan joukkueharjoittelun lisäksi" Jylli on myös iloinen siitä että joukkue on 8v8 vaiheeseen siirtymisen myötä laajentanut reviiriään keski-Suomen ulkopuolelle: "Suuri maailma on myös alkanut avautua, kun vastustaja tulee yhä useammin lähialueen ulkopuolelta. Tampereen Ilveksen, KuPS:n ja muiden isojen kaupunkien seurojen kanssa pelaaminen antaa tietoa siitä missä mennään ja motivoi pelaajia kehittämään taitojaan edelleen."

JJK Juniorit onnittelee Jylliä merkkipäivän johdosta ja toivottaa JJK-10 joukueelle tuloksekasta jalkapallokautta 2021!   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat