KILLERIN JALKAPALLOHALLI SULJETTU. Auta meitä pystyttämään halli talvikaudelle 2021-22
22.2.2021 13:11 Uutiset / Pääsivusto

KILLERIN JALKAPALLOHALLI SULJETTU. Talvi vs. JJK juniorit päättyi valitettavaan tappioon. Tämä tappio kirvelee sekä henkisesti että taloudellisesti. Lähde mukaan junnukummiksi, jotta 2021-22 hallissa harjoitellaan taas.

Joukkueissa olosuhdeongelmat on kohdattu hymyt kasvoilla ja korvaavassa harjoittelussa on käytetty huikean paljon mielikuvitusta. Se on vahva osoitus yhteisömme innosta ja sitoutumisesta sekä lajiin että seuraan. Valoa pimeyteen tuo myös se, että kevään myötä tilanne tulee helpottamaan ja vuoden kierto ratkaisee ongelman ennemmin tai myöhemmin ja syksyllä palataan taas talviolosuhteiden osalta entiseen malliin. Hallin vuoromaksujen menetyksen vaikutukset aiheuttavat seuran taloudelle valitettavasti edellistä pidempikestoisia ongelmia ja seura on pakotettu tekemään säästöjä mm. henkilöstökuluista. vaikutus tässäkin on kuitenkin väliaikainen. Henkilöstön irtisanomisiin ei tarvitse turvautua.

Jotta pääsemme mahdollisimman pikaisesti normaaliin päiväjärjestykseen kutsumme kaikkia kettuhenkisiä henkilöitä ja yhteisöjä mukaan lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen ja Killerin jalkapallohallin pystytystalkoisin, joko kannattajajäsenmaksun tai junnukummi- yhteistyön kautta.

Lue lisää: https://juniorit.jjk.fi/seura/112596/tue-jjk-junio...


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat