Tervetuloa mukaan JJK juniorien toimintaan!
Julkaistu: 17.08.2021 00.00

Tervetuloa mukaan JJK juniorien toimintaan!

JJK juniorit järjestää toimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen mahdollisimman monelle ja eri tarpeisiin
Harrastajille on tarjolla kaksi polkua: Ikäkausijoukkueet ja harrastepolku. Molemmilla poluilla toiminta ja sisällöt ovat seuran johtamia ja suunnittelemia ja valmentajat on koulutettu ja perehdytetty tehtäväänsä.

JJK juniorien harrastepolulla pääsee mukaan jalkapalloharrastukseen, jossa pääosassa on pelaamisen ja liikunnan ilo.

Ketun futisklubi 9 - 14 vuotiaille
Jalkapallotaitojen harjoittelua ja pelaamista pelaajille kaksi kertaa viikossa ja tutussa ryhmässä ympäri vuoden laadukkaassa valmennuksessa.
Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä kuka vain ja milloin vain.

Ketun talvifutis 5 - 9 vuotiaille
Futistreenit liikuntasalissa kerran viikossa lokakusta maaliskuuhun. Mainio tapa jatkaa jalkapallon parissa korttelikesän jälkeen.

Ketun perhefutis 2 - 4 vuotiaille
Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, joka tarjoaa mahdollisuuden liikuntataitojen kokeiluun mukavassa ympäristössä.


JJK juniorien ikäkausijoukkuetoiminnassa toiminta rakentuu ajatukselle neljästä ikävaiheesta, joilla on omat erityispiirteensä.

5v5 ikäkausijoukkueisiin otetaan kaikki halukkaat mukaan (jos joukkueen koko ei estä). "INNOSTUSVAIHEEN" toiminnassa painottuu vauhti ja yrittäminen sekä monipuolinen liikkuminen ja lajiharjoittelu.
Lisätietoa ikäkausijoukkueiden sivuilta:
2013 syntyneet
2014 syntyneet
2015 syntyneet
tiedustelut: ossi.kaski@jjk.fi

8v8 pelin vaihe on JJK:ssa "opetusvaihe" . 2012 - 2010 syntyneiden ikäkausijoukkueissa mukana olevilta pelaajilta odotetaan sitoutumista joukkueen harjoitteluun ja jo syttynyttä paloa harjoitteluun ja pelaamiseen. Lisätietoa ja tutustumisista sopiminen: Junioripäällikkö Partrik Färm, patrik.farm@jjk.fi

Vanhempien junioreiden (11v11 vaiheen) joukkueista kiinnostuneiden yhteydenotot: Valmennuspäällikkö Mikko Manninen, mikko.manninen@jjk.fi


Lisätietoa: klikkaa kuva suuremmaksi.
tai lue lisää JJK juniorien toimintaperiaatteista => valmennuslinja

Seuran uusimmat